O bombă sexy din Poliţie, aruncată în braţele perverşilor chiar de către şefii ei! Prea ca la ţară...

O viitoare poliţistă a fost luată cu asalt de admiratori după ce şefii ei au aruncat-o în colţii "hienelor", cu un gest nevinovat.
Ministerul Afacerilor Interne a lansat, zilele trecute, un concurs inedit în spaţul virtual, pentru a alege cele mai frumoase reprezentante ale instituţiei. "Vă invităm să alegem împreună fotografia care va fi coperta paginii noastre în perioada 1-8 martie a acestui an!Timp de o săptămână, veți avea ocazia să le vedeți și să le apreciați pe colegele noastre de la Politia Română, Jandarmerie, Poliţia de Frontieră Română, IGSU - Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Academia de Poliție A.I.Cuza sau de la alte structuri ale ministerului. Cea mai apreciată fotografie a colegelor noastre va fi coperta paginii Facebook a MAI și va fi publicată pe coperta ediției din martie a Revistei Pentru Patrie", au anunţat reprezentanţii Ministerul Afacerilor Interne, în spaţiul virtual.
Odată cu acest mesaj, MAI a distribuit pe Internet şi link-uri ale conturilor mai multor frumuseţi în uniforme, printre care şi o studentă la Academia de Poliție A.I.Cuza. Imediat, tânăra originară din Baia Mare a fost asaltată de masculi, care s-au declarat fascinaţi de pozele postate de aceasta. Mai ales că, pe lângă imaginea în uniforma de student, tânăra avea mai multe fotografii în ipostaze fierbinţi, apărând pe jumătate dezbrăcată.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro