O cântăreaţă celebră a fost diagnosticată cu cancer! Mai are cinci luni de trăit: ”Nu mi-am imaginat că îmi voi planifica înmormântarea la 21 de ani”

+2 click pentru
galerie

O cântăreaţă celebră a fost diagnosticată cu cancer şi mai are cinci luni de trăit: ”Nu mi-am imaginat niciodată că îmi voi planifica înmormântarea la 21 de ani” © Facebook

Destinee McEwen este o cântăreaţă devenită extrem de cunoscută după ce a cântat pentru fostul preşedinte al Americii, Barack Obama. Aceasta are doar 21 de ani şi, din nefericire, a fost diagnosticată cu o bolă teribilă, cancer

Medicii i-au mai dat doar cinci luni de viaţă, iar artista se gândeşte deja să îşi organizeze înmormântarea, la doar 21 de ani. 

Destinee McEwen a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer, o tumoră la inimă, aşa cum informează dailymail.co.uk. Acum patru ani a început să vomite sânge în timpul orelor şi a ajuns la spital, unde medicii au descoperit şocaţi că inima sa a fost mărită și că în interiorul ei era o tumoare. În 2016 cancerul s-a extins la creier, iar în decembrie medici i-au mai dat cinci luni de trăit.

Artista a decis să scrie o carte despre exeperienţa sa pentru a îi încuraja pe tineri să ia în calucul toate semnele pe care corpul lor le emite.

"Nu mi-am imaginat niciodată că îmi voi planifica înmormântarea la 21 de ani. Vreau să las ceva în urma mea, să poată fi transmis și când oamenii o să citească cartea să se gândească că am luptat.", a explicat tânăra.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro