O cântăreaţă de muzică populară şi o directoare de şcoală, implicate într-un scandal sexual fără precedent!

O cunoscută cântăreaţă de muzică populară din Târgu Jiu şi o directoare de şcoală generală  au ajuns protagonistele unui scandal sexual incredibil, presărat cu auzaţii grave! 
Interpreta de muzică populară Raluca Sandu (foto sus) o acuză pe Vergina Mogoșan, director al Școlii Generale Glogova, că ar avea o relație cu tatăl ei, un cunoscut om de afaceri din localitatea Baia de Fier. Raluca susține că Vergina Mogoșan a trăit în toată această perioadă numai pe banii tatălui ei, Dorel Sandu, și că funcția de director a primit-o tot datorită acestuia.  Presupusa amantă neagă acest lucru, declarând, pentru Gorj Domino, susţinând că nici măcar nu îl cunoaște personal pe Dorel Sandu. Scandalul a izbucnit după ce cântăreaţa de muzică populară a lansat acuzații grave la adresa directorului Școlii Generale Glogova, Vergina Mogoșan. "Vergina Mogoșan, nu te mai satură Dumnezeu? De patru ani profiți şi mănânci banii noștri! Nu îţi este ruşine să îţi lași chiloţii uzați şi nespălaţi în maşina unui bărbat care nu îţi aparține? Nu îţi este ruşine să îţi lași o agrafă de păr împuțită în uşa mașinii tot a bărbatului care nu îţi aparține? Lucruri făcute cu intenţie, bineînțeles! Pentru bani şi o maşină de care sper să nu ai parte mult timp, ai ajuns să cerşeşti sex: «Puiu, dar sper că nu pleci aşa să mă lași nerezolvată!». Să spun şi unde se întâmpla asta? Într-un loc public, într-o spălătorie auto, în timp ce «doamna director» trebuia să fie alături de copii la olimpiadă. Copiii au rămas singuri şi sunau după «d-na director». Du-te la traseu, pe trotuar, nu sta în fruntea unei instituții de învățământ! Această funcție pe care ai dobândit-o pe banii familiei mele nu este pentru tine! Ce educație poţi da copiilor? Ruşine «d-na director» Vergina Mogoşan din Glogova! Ruşine să îţi fie”, a scris interpreta de muzică populară pe pagina persoanală de Facebook.
Femeia acuzată de infidelitate se apară și spune că niciodată nu s-a întâlnit cu tatăl cântăreței și că o va da în judecată pe Raluca pentru acuzele aduse.
"Nu știu nimic, nu este nimic adevărat. În postarea făcută de ea este fotografia mea dar nu înțeleg de ce mă acuză de așa ceva. Personal, nu m-am întâlnit niciodată cu acest Dorel Sandu. Am vorbit la telefon, o singură dată, acum trei ani de zile, când am închiriat un microbuz de la firma lui. Am organizat o excursie cu copiii de la școală și am avut nevoie de transport și atunci am vorbit la telefon cu domnul Sandu, atât. Cred că această fată, Raluca, de care nu am auzit în viața mea, este o persoană bolnavă de poate face asemenea acuzații. Ce-i drept, în ultimul an, am primit tot felul de mesaje de amenințare, că o să fiu omorâtă, dar nu am luat în considerare și nici la poliție nu am mers, abia acum fac legătura de unde veneau aceste mesaje. Numai o minte bolnavă putea face asemenea acuzații, chiar acum o să vorbesc cu un avocat să văd ce pot face, bineînțeles că o să o dau în judecată. Sincer să spun, îmi este și jenă să îi povestesc soțului de toată această întâmplare, nici nu știu cum să reacționez…” a declarat, pentru Gorj Domino, Vergina Mogoșan (foto sus), directorul Școlii Generale Glogova.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro