O cumperi în fiecare zi, dar nu știi de ce arată așa! Care e motivul pentru care pâinea este crestată înainte de a ajunge în cuptor
Publicat pe 04.12.2017 la 18:15 Actualizat pe 04.12.2017 la 18:21
Foarte mulți oameni o cumpără în fiecare zi, dar nu știu care este motivul pentru care pâinea este crestată înainte de a fi pusă în cuptor.
Foarte mulți oameni o cumpără în fiecare zi, dar nu știu care este motivul pentru care pâinea este crestată înainte de a fi pusă în cuptor.
Ei bine, părerile sunt împărțite! Conform brightside.me, cei care se ocupă cu facerea pâinii nu au reușit să ajungă la o explicație comună. Din cauza faptului că oriunde în lume oamenii mănâncă pâine, este normal ca explicațiile să fie altele.
Unii spun că o crestează pentru a nu exploda în cuptor din cauza căldurii. Alții spun că este strict pentru aspectul ei. Pe de altă parte, pâinea crestată reprezintă exact tipul clasic de pâine, dat fiind faptul că între timp au apărut și modele de pâine simplă, fără vreo crestătură. Sunt mulți cei care o cumpără doar pe cea cu crestături, numind-o doar pe aceea "pâine" în adevăratul sens al cuvântului.