O cunoscută actriţă din România trăieşte un COŞMAR: "Am zis că aşa e bine şi l-am nenorocit! Mă trezesc noaptea să văd dacă mai respiră copilul!"

Actriţa Ani Creţu (37 de ani) s-a văitat în direct la televizor că trăieşte un coşmar interminabil, fiindcă băieţelul ei, Adan, în vârstă de doi ani, este foarte bolnav.

"Am toate motivele să fiu o scârbă şi o acritură când vine vorba despre subiectul vaccinuri pentru copii. Am zis că aşa trebuie şi i-am făcut vaccinurile. Şi l-am nenorocit", şi-a început femeia mărturisirea.

"Sunt ţări mult mai dezvoltate care au adoptat o schemă mai simplă de vaccinare. Al meu, după vaccinul de 6 ani, n-a mai supt la sân. De 9 luni şi jumătate are diarei cronice. Toate după vaccinul de 3 saptămâni. Eu n-am fost vaccinată decât o dată şi n-am lipsit de la şcoală. Lucrez cu copiii. Există prea multe tulpini de vaccin într-o singură injectare, asta e problema", a adăugat artista.

"Copilul meu nu are voie să atingă laptele, pentru că face şoc! Are diaree cu sânge toată noaptea. De 1 an şi 4 luni dorm pe o pătură lângă pătuţul lui şi tresar noaptea să văd dacă mai respiră. Nu are alergie genetică. Acum are alergie şi la lactoză. Prea mult mercur şi prea mult aluminiu. Asta e problema cu vaccinurile", a declarat Ani Creţu la o emisiune TV.

SURSA FOTO: Facebook

CITEŞTE ŞI: 

VIDEO / Copiii Nicoletei Luciu, bolnavi: "Au fost episoade stresante"

Cea mai emoţionantă declaraţie a soţiei lui Nelu Ploieşteanu! Nu şi-a imaginat vreodată că va trăi astfel de clipe!

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro