O "domneşte" mai bine la Jilava, decât la Beci! Lista‎ bunurilor de care se poate bucura Borcea, în spatele gratiilor, se întinde pe câteva pagini!

În urmă cu câteva zile, fostul acţionar al clubului Dinamo a fost transferat de la Arestul Central al Poliţiei Capitalei la penitenciarul Jilava.
Mutarea aduce cu ea şi schimbarea radicală a condiţiilor de detenţie. Aflat în regim semi-deschis, Borcea va avea acces la mult mai multe lucruri şi va putea primi o listă foarte lungă de obiecte din partea familiei. Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, Borcea poate primi lunar un pachet cu produse alimentare în greutate de maximum 10 kg, la care se poate adăuga o cantitate de maximum 6 kg de fructe şi legume, precum şi 20 litri de apă minerală şi/sau băuturi răcoritoare. Sunt excluse produse alimentare care necesită încălzire, coacere, fierbere sau alte tratamente termice în vederea consumului. Pe lângă pachetul lunar, el mai poate primi un supliment de trei pachete - cu aceleaşi caracteristici ca şi cel lunar -  de Paşti, Crăciun şi de ziua de naştere. Unul dintre acestea l-a primit chiar ieri din partea familiei. 
La acestea se adaugă câteva zeci de bunuri pe care omul de afaceri le poate deţine în penitenciar conform normelor în vigoare. 

Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro