O fetiţă de 3 ani a fost omorâtă de câini! Micuţa avea peste 20 de muşcături pe corp

O fetiţă din Galaţi a fost găsită între viaţă şi moarte de către părinţi după ce a fost muşcată de câini. Se pare că nu este vorba despre câini maidanezi, ci despre animale care se aflau în apropierea gospodăriei.

UPDATE: În acest moment se face necropsia fetiţei de 3 ani sfâşiată de câini. Tragedia s-a petrecut în comuna Drăgușani, medicii SMURD au fost traumatizaţi de ce au găsit la locul tragediei.

Peste 20 de muşcături de câini avea fetiţa pe corp, micuţa erau încă în viaţă când au ajuns medicii la faţa locului. Se pare că trei câini au sfâşiat-o pe fata din Galaţi, copilul prezenta muşcături chiar la nivelul gâtului. Salvatorii, chemaţi la faţa locului, povestesc că au fost traumatizaţi de acest caz. "Copilul prezenta multiple muşcături, medicii au încercat să o resusciteze timp de o oră şi jumătate, însă fără niciun rezultat", a declarat la Antena 3 Eugen Chiriţă de la ISU Galaţi.

A.D.

Citeşte şi:

"Stăm la mila lui Dumnezeu, nu la puterea primarilor"! Vezi ce a declarat Valentin Anghel, tatăl lui Ionuţ, după ce a aflat de fetiţa sfâşiată de câini


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro