VIDEO / O fetiţă de 5 ani a ajuns la spital cu răceală şi la câteva zile a murit! Medicii au rămas şocaţi când au descoperit de ce suferea de fapt

captura video

O fetiţă în vârstă de 5 ani a ajuns de urgenţă la spital, acuzând simptome specifice gripei. Câteva zile mai târziu, micuţa a murit.

Elizabeth Spencer, din Cheltenham, Gloucestershire, a început să prezinte simptome specifice gripei, inclusiv dureri de cap. Mama fetiţei a crezut că e o simplă răceală, însă când a ajuns cu aceasta la spital, medicii au băgat-o pe aceasta în comă indusă.

Elizabeth a luptat pentru viaţa ei, însă după 18 zile trupul fetiţei a cedat.

Medicii au constatat că fetiţa suferea de o boală autuimună extrem de rară, care a făcut ca organismul micuţei să nu poată lupta cu virusul original. Se pare că aceasta suferea de Hemofagocitic Lymphohistiocytosis, care i-a cauzat declanşarea unui şoc septic şi a făcut ca majoritatea organelor acesteia să cedeze.

"Nu-mi vine să cred cum a început totul. Într-o dimineaţă m-am gândit că are gripă, iar seara nu ştiam dacă o să se mai trezească vreodată. A fost devastator să vezi un copil trecând prin asta. Au fost cele mai cumplite 18 zile din viaţa mea. Sistemul ei imunitar a omorât-o", a declarat Natalia Spencer, mama micuţei, pentru metro.co.uk.

Citeşte şi:

Tragedie la Bârlad! Copil de 10 ani, băgat în mormânt după ce a fost diagnosticat greşit

Tragedie! Un copil a murit după ce a suferit un accident în timp ce călărea un cal

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro