O româncă a ajuns în top 10 cele mai frumoase femei din lume! Uite cine e modelul care ne face ţara cunoscută! Foto

+6 click pentru
galerie

O lugojeancă a fost aleasă să participe la unul dintre cele mai mediatizate competiţii de frumuseţe din lume, Beauty of the World. Petronela Matei a cucerit juriul prin simplitatea şi frumuseţea ei şi a ajuns în top 10 cele mai frumoase femei din lume.

Ea este dovada că poţi fi şi deşteaptă şi frumoasă în acelaşi timp. În vârstă de doar 21 de ani, Petronela Matei este acum una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar e şi studentă la Facultatea de Construcţii din cadrul Universităţii “Politehnica” din Timişoara. Beauty of the World, concursul unde a participat tânăra, este unul dintre cele mai populare şi mediatizate competiţii de frumuseţe din lume. Ediţia din acest an s-a desfăşurat în perioada 13-23 iunie în oraşul Biskek, capitala Kirghistanului.
Totodată, Petronela a fost desemnată marea câştigătoare a concursului Miss Bikini, eveniment organizat tot în cadrul acestui concurs. Tânăra a ajuns să participe la Beauty Of The World 2013, după ce în luna martie a câştigat concursul Beauty of România.

Foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro