O jurnalistă a primit acasă un refugiat sirian! Ce a urmat i-a lăsat pe toţi cu gura căscată!

În timp ce refugiaţii sunt blamaţi şi puşi la zid, o jurnalistă din Marea Britanie a făcut un gest care în scurt timp a ajuns la primele pagini ale ziarelor. Femeia a adăpostit în propria casă un bărbat sirian, iar povestea lui face acum înconjurul lumii.

 Yasser, un refugiat sirian de 34 de ani a ajuns în Anglia, însă nu reprezenta o prioritate în ceea ce priveşte programele de integrare din cauza faptului că era singur, fără soţie sau copil. Yasser s-a adăpostit într-un hostel pentru oameni ai străzii. Acolo a fost găsit de jurnalista The Guardian Helen Pidd.

Norocul lui s-a numit Helen Pidd. Femeia, jurnalist la publicaţia The Guardian, a aflat povestea sa şi l-a luat la ea acasă, pentu a-l ajuta să se integreze în noua lui ţară. Cei doi au devenit foarte buni prieteni, după cum afirmă chiar Helen într-un articol publicat în ziarul britanic.


Cei doi au petrecut împreună Crăciunul, iar făcut fotografii împreună, iar imaginile au fost postate pe contul de socializare a lui Helen, care este extrem de mândră de cum decurge totul între ea şi sirianul refugiat.  "Se spune că e nevoie de un întreg sat ca să creşti un copil. Eu cred că este nevoie de o întreagă societate pentru a integra un refugiat", a spus Helen.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro