O masă gustoasă şi rapidă! Cartofi copţi cu mirodenii şi parmezan
Publicat pe 20.07.2017 la 09:59 Actualizat pe 20.07.2017 la 10:07
Cartofii cu mirodenii şi parmezan, un preparat gustos ce se găteşte rapid. În aproximativ 30 de minute poţi obţine o masă sănătoasă şi gustoasă. Cu siguranţă acest preparat este pe gustul tuturor.
Cartofii cu mirodenii şi parmezan, un preparat gustos ce se găteşte rapid. În aproximativ 30 de minute poţi obţine o masă sănătoasă şi gustoasă. Cu siguranţă acest preparat este pe gustul tuturor.
INGREDIENTE:
- Patru linguri de unt;
- Patru căţei de usturoi;
- 100 de grame de ceapă verde, tocată;
- 1/4 linguriţă de piper;
- Două linguri de parmezan;
- 700 grame de cartofi noi;
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la o temperatură de 180 de grade. Se topeşte untul în cuptorul cu microunde timp de aproximativ 30 de secunde. Peste unt se adaugă usturoiul, ceapa verde, piperul, sarea şi o lingură de parmezan. Se amestecă până ce toate ingredientele se combină perfect. Turnaţi amestecul obţinut peste cartofi şi amestecaţi până ce aceştia sunt acoperiţi în totalitate. Se aşează cartofii într-un vas de cocere şi se acoperă cu folie de aluminiu. Se introduce tava în cuptor şi se gătesc timp de 30 de minute. La final, când aceştia sunt gata se presară restul de parmezan, în mod egal, peste cartofii copţi. Se servesc imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.