O minoră de 12 ani, ÎMBĂTATĂ şi VIOLATĂ de patru bărbaţi!

O minoră de 12 ani a trecut prin clipe groaznice. Se pare că adolescenta a fost obligată să consume alcool, după care a fost abuzată sexual de patru bărbaţi.

Întâmplarea a avut loc în Rădăuţi, judeţul Suceava în luna februarie a anului curent. Procurorii DIICOT au făcut percheziţii în mai multe locaţii de unde au ridicat dispozitive de stocare video, telefoane mobile, obiecte de îmbrăcăminte aparţinând victimei minore şi mai multe înscrisuri. Şase persoane sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori, pornografie infantilă şi act sexual cu un minor.

Potrivit DIICOT, „în cursul lunii februarie 2014, suspecţii H.C.D., A.V.A., H.V. şi U.M., în timp ce se aflau în locuinţa acestuia din urma, au întreţinut raporturi sexuale cu o minora în vârstă de 12 ani, după ce anterior au pus-o în imposibilitate de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa, determinând-o să consume o cantitate mare de alcool, iar după ce victima a ajuns în stare de ebrietate, au profitat de starea de vădită vulnerabilitate în care aceasta se afla şi au întreţinut pe rând cu ea raporturi sexuale".

D.C.

foto simbol: Hepta

Citeşte şi:

A căzut pământul peste ei! Un accident cumplit a avut loc într-o mină din Prahova

VIDEO / Lacrimi de fericire pentru o familie cu trei copii! Gigi Becali le-a cumpărat o casă!

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro