O nouă descoperire uluitoare! Femeile care au mai mulţi parteneri sexuali sunt mai protejate împotriva cancerului la gât şi la gura

Specialiştii au confirmat de-a lungul timpului faptul că sexul are numeroase beneficii pentru sănătate şi dă organismului o stare generală de bine. Mai nou, un studiu a demonstrat faptul că femeiele care fac mai multe sex prezintă un risc mult mai scăzut de a face cancer bucal.

Astfel, femeile care au mai multi parteneri sexuali sunt mai puțin susceptibile de a face cancer oral. Cercetatorii spun că acestea pot dezvolta o imunitate mai bună împotriva virusului HPV. Acest virus poate declanşa boala mult mai târziu, faţă de momentul în care s-a contactat, potrivit site-ul dailymail.co.uk.

Specialiştii spun că un număr mai mare de parteneri sexuali le poate feri pe reprezentantele sexului frumos de a dezvolta cancer la gât sau la gură.  Aceste forme de cancer au legătură cu virusul uman papilomavirus, sau HPV, care este una dintre cele mai frecvente boli cu transmitere sexuală.

Cercetătorii de la Asociația Americană pentru Progresul Ştiinţei au constatat faptul că bărbaţii sunt de două ori predispuşi la această boală. Astfel, la bărbaţi, riscul de cancer la gură şi la gât creşte odată cu numărul partenilor de sex oral.

Foto: Hepta

M.T.

Citeşte şi:

Ai făcut sex neprotejat? Ce trebuie să faci de urgenţă pentru a preveni o sarcină nedorită sau o boală cu transmitere sexuală

Partea despre masturbare pe care n-o ştiai! Cum s-o faci şi mai bine

Îţi TAIE POFTA cât ai zice SEX! Ce să NU mănânci înainte să faci dragoste!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro