O nouă schimbare majoră anunţată de Facebook! Ce se va întâmpla şi cum vor fi afectaţi utilizatorii

La doar o săptămână după ce reprezentanţii de la WhatsApp au anunţat că va renunţa la abonamentul de un dolar pentru a permite companiilor să interacţioneze cu utilizatorii, Facebook anunţă o nouă schimbare, ce vizează persoanele care folosesc aplicaţia de mesagerie WhatsApp.

Astfel, conform The Independent, reprezentanţii acestei aplicaţii plănuiesc să partajeze datele utilizatorilor săi cu Facebook, care este compania mamă, din dorinţa de a „îmbunătăţi experienţa utilizatorilor”.

Această schimbare, care presupune schimbul de liste de contacte şi alte detalii privind interacţiunea cu prietenii virtuali, va fi realizată automat, fără a mai fi cerută permisiunea utilizatorilor.

De asemenea, Facebook plănuieşte să implementeze conversaţiile criptate, ceea ce înseamnă că discuţiile purtate pe WhatsApp să fie citite doar de expeditor şi destinatar, fără a mai fi stocate pe serverele companiei.

Aplicaţia de mesagerie WhatsApp a fost achiziţionată de Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook în 2015, contra sumei de 19 miliarde de dolari.

Citeşte şi:

Dacă vrei să rămâi pe Facebook, nu mai ai voie să faci asta! MOTIVUL SIMPLU pentru care reţeaua de socializare o să-ţi ÎNCHIDĂ CONTUL

Eşti utilizator Facebook? Tot ce trebuie să ştii despre noile schimbări: "Femeia nu mai e în umbra bărbatului"

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro