Blondă fatală, pericol public! Imaginile dezmățului în plină stradă

 

Mare spectacol în faţa unui club. O blondă fatală s-a făcut de tot râsul în plină stradă: a fost găsită leşinată exact la ieşirea din locul unde petrecuse.


Blondă, tunată şi rujată excesiv peste buzele cu implant de botox, o tânără de 28 de ani, a petrecut toată noaptea într-un club din Piteşti, unde i-a ameţit pe bărbaţi cu formele sale şi dansurile lascive. Dar ştiţi vorba aia "orice naş îşi are naşul". Aşa că aburii alcoolului au ameţit-o pe blonda focoasă.

Dis de dimineaţă, trecătorii se mirau cu mic şi mare de păpuşa Barbie în mărime naturală care zăcea în faţa clubului şi mirosea a alcool de la zeci de metri depărtare. Mare le-a fost minunea curajoşilor care au trezit-o pe frumoasa adormită. Nu a renunţat la gesturile de divă nici în cel mai josnic moment al său. Păi ce? Nu toată lumea are extensii, silicoane şi botox.


Nici măcar atunci când prinţii călare pe o ambulanţă au venit să o salveze din gherele alcoolului, blonda tunată nu a renunţat la  aerele de divă. Aşa că a aşteptat să fie urcată cu  grijă pe o targă specială pentru prinţesele ca ea, şi şi-a luat poziţia muzelor din tablorUile celebre.



Nici măcar medicii nu au mai avut cuvinte când au văzut-o pe păpuşa Barbie la ei în spital leşinată din cauza alcoolului.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest