O profesoară a fost arestată după ce a fost dată în primire de soţul ei. Ce a făcut cu un elev este de neimaginat

Sarah Candy, o profesoară din Marea Britanie, a fost arestată pentru 12 luni, după ce a fost prinsă sărutându-se şi "giugiulindu-se" cu un elev în vârstă de numai 16 ani, deci un minor, a anunţat "The Mirror".

Cel mai surprinzător este că dovezile zdrobitoare au fost prezentate autorităţilor chiar de soţul ei! Sarah Candy, în vârstă de 36 de ani, a fost surprinsă în timp ce se săruta şi se "giugiulea" cu un elev în vârstă de numai 16 ani. Evenimentul s-a petrecut chiar în patul de acasă al femeii. James Candy a fost suspicios vizavi de relaţia dintre soţia lui şi acel elev. El a montat o cameră ascunsă chiar în dormitorul conjugal şi, în plus, a pus şi telefonul din cameră să înregistreze toate discuţiile.

Soţul femeii a fost şocat de cele descoperite şi a predat toate dovezile autorităţilor. Judecătoria din Northampton a condamnat-o pe Sarah la 12 luni de închisoare pentru "activitate sexuală cu un băiat sub 16 ani".

SURSA FOTO: CAPTURA YOUTUBE

CITEŞTE ŞI:
GEST ŞOCANT! O profesoară din Suceava a tăiat părul unui elev, în timpul orei de curs. Băiatul a fost umilit în faţa tuturor

VIDEO / Scene şocante într-o şcoală! O profesoară a fost bătută de mama unui elev
T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro