O reţetă gustoasă şi uşor de preparat! Paste cu sos de susan
Publicat pe 04.05.2017 la 09:59 Actualizat pe 11.05.2017 la 16:21
O reţetă simplă şi inedită. Paste cu sos de susan, un preparat gustos şi aromat, ce se pregăteşte în mai puţin de 20 de minute.
O reţetă simplă şi inedită. Paste cu sos de susan, un preparat gustos şi aromat, ce se pregăteşte în mai puţin de 20 de minute.
INGREDIENTE:
- 350 grame de paste;
- 1/4 cană de sos de soia;
- Două linguri de zahăr;
- Două linguri oţet de orez;
- Trei linguri ulei de suan;
- 1/2 lingură de ulei de chilli;
- Patru linguri ulei de rapiţă;
- patru cepe verzi.
Mod de preparare:
Fierbeţi pastele conform indicaţiilor de pe pachet şi menţineţi-le calde. Apoi, într-un bol, turnaţi sosul de soia, adugaţi usturoiul, tăiat mărunt, zahăr, oţetul de orez, uleiul de chilli, uleiul de rapiţă şi la final 4-5 linguri de apă fierbinte. Amestecaţi până când toate condimentele se combină perfect. Adăugaţi sosul obţinut peste pastele fierbinţi şi amestecaţi din nou. Apoi, adugaţi ceapa şi serveţi imediat.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.