O reţetă simplă şi delicioasă Paste cu pui şi ciuperci
Publicat pe 06.05.2017 la 09:59 Actualizat pe 11.05.2017 la 16:21
Pentru sfârşitul de săptămână vă recomandăm o reţetă simplă şi deliciosă. Paste cu pui şi ciuperci, o masă savuroasă şi plină de gust.
Pentru sfârşitul de săptămână vă recomandăm o reţetă simplă şi deliciosă. Paste cu pui şi ciuperci, o masă savuroasă şi plină de gust.
INGREDIENTE:
- O lingură ulei de măsline;
- pulpe de pui dezosate;
- 1/4 cană de roşii uscate;
- 1/4 fulgi de ardei roşii;
- 100 de grame de ciuperci;
- Trei câţei de usturoi;
-1/2 ceaşcă de pesto de busuioc;
- O cană de lapte;
- 1/4 linguriţă de sare;
- 200 grame de paste;
- busuioc prospăt;
Mod de preparare:
Într-o tigaie mare se încălzeşte uleiul de măsline şi se adaugă carnea de pui şi roşiile uscate. Se călesc la foc mediu, un minut. Se adaugă ciupercile şi se lasă la foc timp de două minute, până când puiul este rumenit şi ciupercile înmuiate. Apoi se adaugă usturoiul, sosul de busuioc, laptele şi sarea şi se lasă la fiert până cănd sosul scade şi îngredientele sunt fierte. Fierbeţi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, după care adăugaţi-le peste sosul din tigaie. La final presăraţi deasupra busuioc proaspăt. Se servesc imediat.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.