O rețetă simplă și delicioasă! Trufe de ciocolată
Publicat pe 27.09.2017 la 09:59 Actualizat pe 27.09.2017 la 10:19
Dacă vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu un desert inedit această rețetă este soluția perfectă. Trufele de ciocolată, un preparat delicios și ușor de pregătit.
Dacă vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu un desert inedit această rețetă este soluția perfectă. Trufele de ciocolată, un preparat delicios și ușor de pregătit.
INGREDIENTE:
- O cană de lapte condensat;
- 340 grame de fulgi de ciocolată;
- 12 bezele;
- 450 grame de ciocolată neagră;
- ¼ cană de biscuiți sărați sfărâmați;
- Încearcă și: Mousse de ciocolată cu avocado
Mod de preparare:
Într-un castron mare se combină laptele împreună cu fulgii de ciocolată. Se introduce timp de 30 de secunde în cuptorul cu microunde până ce ingredientele se combină perfect. Se adaugă bezele și se reintroduce în cuptor timp de aproximativ un minut. Se amestecă bine până ce acestea se integrează perfect. Compoziția obținută se refrigerează timp de aproximativ două ore. Cu ajutorul unei linguri se formează trufele. Biluțele obținute se așează pe o hârtie de copt. Într-un bol mic se topește ciocolata timp de aproximativ 30 de secunde în cuptorul cu microunde. Folosind o scobitoare se scufundă fiecare trufă în ciocolata topită, iar imediat se adaugă biscuiții sărați sfărâmați peste fiecare bilă în parte. Se depozitează în frigider sau congelator înainte de servire.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.