O româncă îşi licitează virginitatea! A fost la IML să-şi ia certificat şi acum speră să facă bani frumoşi!

Şoc în lumea internauţilor! Mare le-a fost mirarea bărbaţilor când au deschis Facebook-ul şi au văzut cum o româncă încearcă să demonstreze că mai este virgină. Iar asta nu este tot! Mai în glumă, mai în serios, tânăra aşteaptă propuneri în ceea ce priveşte "vânzarea" virginităţii, chiar pe propriul site de socializare.

Andrada este o tânără din Zalău, extrem de hotărâtă şi aparent...virgină. Probabil enervată la culme de răutăcioşii care puneau la îndoială virginitatea ei, Andrada le-a dat peste nas tuturor în momentul în care a făcut publică dovada. Totuşi, nu s-a oprit aici. De parcă nu era destul certificatul medico-legal scos de la IML, tânăra din Zalău a acceptat oferta unora dintre prietenii virtuali de a scoate la vânzare propria virginitatea. "Andrada, eu zic să dăm drumul la licitaţie, să vedem care e mai darnic şi dornic să te ia de nevastă.", au scris câţiva dintre prietenii Andradei.
Răspunsul tinerei nu a întârziat să apară. "Aşa zic şi eu! Care plăteşte mai bine, sună-mă!"

În scurt timp, postarea tinerei a fost distribuită pe tot internetul, iar vestea că virginitatea este încă la modă s-a răspândit repede.

O poate detrona oricând pe ultima virgină din showbiz

Are aproape 24 de ani şi ar putea ocupa locurile fruntaşe în topurile fetelor încă virgine. Este vorba despre cântăreaţa de manele, Denisa, care deşi este frumoasă şi are un corp de invidiat s-a păstrat pură. Acum, statutul ei este în pericol, deoarece Andrada este mai hotărâtă ca oricând să rămână ultima virgină autohtonă.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro