O să te îndrăgosteşti de acest preparat! Rigatoni cu sos italian
Publicat pe 03.06.2017 la 10:45 Actualizat pe 04.06.2017 la 19:48
Rigatoni cu sos italian, o reţetă simplă şi inedită. Dacă vrei să pregăteşti o masă gustoasă, dar nu vrei să petreci prea mult timp în bucătărie acest preparat este soluţia perfectă.
Rigatoni cu sos italian, o reţetă simplă şi inedită. Dacă vrei să pregăteşti o masă gustoasă, dar nu vrei să petreci prea mult timp în bucătărie acest preparat este soluţia perfectă.
INGREDIENTE:
- 1/2 pachet de rigatoni;
- Două linguri de ulei de măsline;
- 300 de grame de cârnaţi italieneşti;
- Doi căţei de usturoi;
- 1/4 ceapă
- 300 de grame de carne de vită;
- O roşie tăiată cubuleţe;
- 200 de grame de paste de tomate;
- O linguriţă de pătrunjel mărunţit;
- O linguriţă de parmezan.
Mod de preparare:
Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe pachet. Se încălzeşte uleiul de măsline într-o tigaie, la foc mediu. Se adaugă usturoiul şi ceapa şi se călesc timp de două minute. Se adaugă cârnaţii şi se gătesc aproximativ cinci minute. După care se adaugă bulionul şi se lasă la fiert timp de cel puţin 10 minute. Apoi se adaugă pastele şi se amestecă cu sosul. Înainte de servire presăraţi deasupra pastelor pătrunjel şi parmezan.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.