O scrisoare pierdută...de Meme Stoica! În timp ce ANP dă din colţ în colţ, managerul Stelei scoate asul din mânecă!
Publicat pe 18.03.2014 la 23:48 Actualizat pe 18.03.2014 la 19:19
Mesajul buclucaş postat pe contul de Facebook al lui Mihai Stoica a creat cutremur la Administraţia Penitenciarelor şi, pentru a fi bine pentru toată lumea, ieri s-a găsit o...scrisoare pierdută!
Mesajul buclucaş postat pe contul de Facebook al lui Mihai Stoica a creat cutremur la Administraţia Penitenciarelor şi, pentru a fi bine pentru toată lumea, ieri s-a găsit o...scrisoare pierdută!
"Din dorinţa de a încheia discuţiile legate de modul în care a fost postat mesajul lui Mihai Stoica de duminica trecută, facem precizarea că acesta a fost redactat de către Cătălin Făinişi, care a transcris textul trimis prin intermediul avocatului. Ataşat aveţi o fotocopie a mesajului scris de către Mihai Stoica", a fost postat, ieri, pe contul de Facebook al lui Mihai Stoica. Interesant, acest mesaj şi fotocopia biletului au apărut abia ieri, la scurt timp după ce PR-ul Stelei, Făinişi, a fost în vizită Mihai Soica, la Penitenciarul Rahova. De ce nu postat Făinişi biletul imediat după ce a izbucnit scandalul legat de faptul că Meme Stoica stă pe Facebook din celulă, doar el ştie! Unii mai răutăcioşi au comentat pe acelaşi site de socializare că n-a făcut acest lucru pentru că, pur şi simplu, nu ar fi avut biletul atunci. Aşa că ar fi fost nevoie să meargă ieri la Meme, ca să-l ia. Oricum ar fi, conţinutul biletului este cel puţin bizar, dacă ţinem cont de faptul că un om care scrie o scrisoare menţionează în aceasta că preferă să stea pe smartphone şi că rămâne fidel unui anumit model...
Are dreptul la patru vizite pe lună
Ieri, purtătorul de cuvânt a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Cristina Cîrlan, a răspuns mai multor întrebări adresate de reporterii Spynews şi a menţionat: "Deţinutul la care faceţi referire nu deţine niciun obiect interzis, drept urmare nu se impune luarea nici unei măsuri împotriva sa pentru nerespectarea regulamentului de ordine interioară a locului de deţinere. Privitor la mesajele postate pe pagina web la care se face referire în apariţiile mass media, facem precizarea că materialele pot fi publicate prin intermediul altor persoane. Persoanele private de libertate, în condiţiile legii, pot transmite date, informaţii şi înscrisuri către aparţinători sau alte persoane aflate în afara locurilor de deţinere ca urmare a asigurării drepturilor legale la petiţionare, corespondenţă, informare şi efectuare de convorbiri telefonice. Referitor la vizite, (....) conform legii, persoanele condamnate pentru care nu s-a stabilit încă regimul de executare a pedepsei beneficiază de 4 vizite/lună din partea soţului sau soţiei, ori rudelor până la gradul al IV-lea inclusiv. De asemenea, o persoană condamnată poate primi oricând, în condiţii de confidenţialitate, vizite ale apărătorului".
Citeste si: