O vedetă din România face devăluiri şocante despre managerul Alexandrei Stan!

+3 click pentru
galerie

O vedetă din România face devăuiri şocante despre managerul Alexandrei Stan, Marcel Prodan. Tânăra aruncă o bombă care răstoarnă întreaga situaţie.

Marcel Prodan a devenit de câteva zile cel mai căutat bărbat din România dar şi cel mai blamat, odată cu scandalul în care este implicat alături de Alexandra Stan. Acuzat de violenţă fizcă şi mai nou de şantaj la adresa artistei pe care o manageriază dar cu care se şi iubeşte de câţiva ani, fostul manechin Roxana Diţă, care a colaborat aproape 5 ani cu Marcel, face dezvăluiri şocante despre manager. "Eu îl cunosc foarte bine pe Marcel Prodan, am avut contract cu el pentru 5 ani", îşi începe Roxana, una dintre cele mai cunoscute manechine din România, dezvăluirile despre relaţia pe care a avut-o cu managerul Alexandrei Stan. "Eu am vrut să-mi fac o carieră în muzică şi astfel am ajuns să colaborez cu Marcel şi cu Andrei, doi oameni talentaţi pe care mi i-a recomandat o cunoştinţă apropiată. Am avut un contract cu Marcel pe 5 ani, pe care l-am reziliat însă mai devreme,  în termeni amiabili dintr-un singur motiv. Faptul că îşi ocupa tot timpul cu Alexandra, cu promovarea ei. Toată atenţia se îndrepta către ea şi nu avea timp de mine", ne spune Roxana.  "Nu m-am supărat pe el, chiar l-am înţeles, pentru că s-a justificat într-un mod extrem de plauzibil. Mi-a spus atunci că e foarte greu să se ocupe de mai mulţi artişti odată şi să iasă şi bine", a mai spus Roxana. Frumosul manechin ne-a povestit că a făcut canto cu acelaşi profesor cu care a făcut şi Alexandra, profesorul Traian  Broască din Mangalia. "Marcel m-a trimis să fac cursuri de canto cu domnul Broască cu care au studiat şi Inna, Andra sau Mihai Trăistariu. Ştiu că şi pe Alexandra a trimis-o să studieze cu el", a mai spus Diţă.

"Alexandra ştia în ce se bagă!"

Cât despre incidentul care l-a adus în prim plan pe Marcel, omul care până nu demult era doar umbra artiştilor, Roxana face mărturisiri şocante. "Eu cred că ea ştia de la bun început în ce se bagă, că omul era căsătorit când ea l-a întâlnit. Că a divorţat de soţia lui şi că cel mai mult a avut de suferit copilul lui Marcel şi al soţiei sale. Cred că el a făcut o grămadă de sacrificii pentru ea, pentru a se dedica proiectului Alexandra Stan, că a renunţat şi la familie de dragul ei. M-a şocat ce am văzut la televizor pentru că ştiu că Marcel nu era un om violent şi mai mult decât atât era împotriva actelor de violenţă. Chiar am avut o discuţie pe această temă şi mi-a mărturisit că urăşte bărbaţii care dau în femei. Nu înţeleg cum s-a ajuns la asta", ne-a mărturisit Roxana şocată de cele întâmplate. "Marcel e un om foarte calm pe care îl scoţi greu din sărite. Eu îmi amintesc din perioada în care colaboram, că îl terorizam la propriu. Îi dădeam zeci de telefoane pe zi în care îi întrebam tot soiul de nebunii şi niciodată nu l-am adus în pragul disperării, să ţipe la mine sau cu atât mai mult, să mă ia la bătaie. Aşa că nu înţeleg cum s-a ajuns aici", a spus Roxana Diţă. "Marcel a investit foarte mult în Alexandra. Şi timp şi bani. La început, când a apărut pe piaţă, nu erau bani atât de mulţi şi asta se vedea în stilul ei vestimentar. Atunci Marcel i-a cumpărat haine şi tot ce era nevoie, pentru a arăta ca o artistă. Cât despre contractul ei cu Marcel, nu cred că a obligat-o nimeni pe Alexandra să semneze un contract cu managerii ei, cred că l-a semnat de bunăvoie şi că a ştiut ce semnează. Cred că ei îi reveneau cam 30% din toate câştigurile şi probabil că în timp, când au început să crească şi numărul concertelor dar şi sumele pe care cânta, şi-a renegociat contractul. Eu am avut un alt timp de contract cu Marcel, am semnat aşa cum mi-a convenit mie", a conchis vedeta.

Roxana va continua seria dezvăluirilor, astăzi de la ora 17.00 la emisiunea Acces Direct, pe Antena 1.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro