O vedetă din România va apărea în show-ul american "Keeping up with the Kardashians"! Ghici despre cine este vorba!

+2 click pentru
galerie

O blondă frumoasă, cu un business de succes, apreciat la nivel internaţional, se află în discuţii cu echipa de producţie de la unul dintre cele mai populare reality show-uri din America.

Giulia Nahmany este o cunoscută creatoare în materie de bijuterii, creaţiile ei fiind purtate de vedete precum: Mădălina Ghenea, Loredana, Andreea Marin sau Gianina Ilieş. Frumoasa blondă urmăreşte să-şi facă cunoscut talentul şi peste ocean, deschizându-şi propriul magazin în New York, pe 5th Avenue, bulevard frecventat de vedete de talie internaţională, care lasă acolo căruţe de bani, în sesiunile lor de shopping.

Se pare că unul din viitoarele episoade ale reality show-ului va fi filmat, parţial, în incinta magazinului de bijuterii, după cum relatează unica.ro. Astfel Giulia Nahmany va avea un dublu motiv de a fi mândră; în primul rând pentru că va fi prima româncă ce va apărea într-un show cu o super audienţă la nivel mondial şi în al doilea rând pentru că frumoasele familiei Kardashian îi vor purta preţioasele podoabe.

foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro