O vedetă implicată în scandalul "Prostituţie în showbiz" aruncă bomba! "Am decis şi nimic nu mă va face să dau înapoi!"

Diana Gureşoaie, cunoscută drept "strâmba lui Dodel", a avut parte de un an extrem de încărcat. A scăpat ca prin urechile acului de închisoare, iar acum este pregătită să o ia de la zero şi să îşi schimbe viaţa. Reporterii SPYNEWS.ro au aflat toate amănuntele.

A fost în pericol să stea ani buni în spatele gratiilor într-un dosar de proxenetism, însă acum poate răsufla uşurată. Diana Gureşoaie este mai hotărâtă ca oricând să înceapă o viaţă nouă, tânăra mărturisindu-le reporterilor noştri că va părăsi România pentru o lungă perioadă de timp. Motivul? Se pare că fosta iubită a fotbalistului Tănase vrea să lase trecutul în urmă şi să înceapă o carieră în fashion. "Mi-am propus să îmi schimb viaţa radical. Aştept să se termine procesul şi vreau să plec din ţară, să studiez fashion, tocmai în Londra. Plec prin intermediul unui program în care ma încadrez perfect. Nu sunt nevoită să plătesc facultatea, îmi va fi asigurată plata integral de către ei. Este un împrumut oferit. Vreau să încep o viaţă nouă", a mărturisit Diana, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

Diana Gureşoaie a fost indicată de anchetatorii care au instrumentat dosarul "Prostituţie în showbiz" drept lidera fetelor care obişnuiau să presteze servicii contra cost, acuzaţii pe care aceasta le-a negat vehement. Conform anchetatorilor, împreună cu două dintre prietenele ei, racola clienţi din cluburile de lux şi întreţinea cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei, o sumă mult mai mare decât cea indicată de Neculaie şi Gureşoaie. Ele spuneau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete TV. Aşa cum şi stenogramele dovedesc, Diana negocia cu afaceriştii autohtoni pentru a avea de câştigat fiecare în urma serviciilor prestate. Printre ei şi Ioan Neculaie, milionarul de la Braşov.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro