Oana Zăvoranu are mari probleme! Cu gramatica limbii române

Sătulă de umilinţele la care a fost supusă de fostul ei soţ, dar şi de naşul acestuia, Cătălin Măruţă, Oana Zăvoranu a ieşit la atac, pe Facebook.

Din păcate, vedeta pare să fie extrem de afectată de cei care au blamat-o atât de des, în public, şi, chiaer dacă promite răzbunare,. Reuşeşte să se facă iarăşi de râs. Astfel, în mesajul kilometric pe care l-a postat pe conul personal, vedeta a făcut zeci de greşeli gramaticale. Iată mesajul ei, exact aşa cum a fost scris.

“Eu  singura,frumoasa,talentata,desteapta impotriva tuturor papagalilor si nespalatatelor urate,mistacioase,care vin cu troleul la servici:))…. invidioase de zeci de ani ,care m-au calomnitat indiscriptibil,cu ajutotorul infractoruli pascu olteanului mitocan maruta caruia o-am tras plasa si l-am lasat ca prostu sa faca promo tot week-emdul cu ” marea impacare”…,si apoi am spus ca am alte treburi mai imp de rez drcat sa vin la el inde luni de zile radea si isi batea joc cu finu’ de mine:)))…cat de prost sa fii sa crezi ca vin,cand mai intai el cu pascu,em lui de parazit ,realizatorul em si trustul trebuie la DIICOT sa explice de ce au acceptat luni la rand sa fiu umulita,sa mi se arate chilotii,sa mi se fure mailuri,mesaje,conv tel etc….:)))si alte lichele de gen ,isi JUR CA II VOI ADUCE PE TOTI CEI CARE AU SCOS IN SUNET URAT SI MINCINOS DESPRE MINE ,ca vor ajunge sa isi doreasca sa fii murit in Decembrie !", este o parte a mesajului foarte lung pe care l-a postat vedeta pe Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro