Ofrandă pentru "Guru" Bivolaru. Şi-a obligat fiicele virgine să facă sex cu liderul MISA!

+4 click pentru
galerie

Pentru a încerca să avanseze din punct de vedere ierarhic şi pentru un statut cât mai privilegiat, membrele MISA îi făceau cadouri extreme lui Gregorian Bivolaru. Una dintre sclavele sexuale ale lui Bivolaru a povestit pentru Spynews.ro cum mama ei a dus-o de mână, împreună cu sora ei, ca să fie amândouă dezvirginate de către "maestrul Grig".


Ancheta care a durat ani de zile iar apoi procesele intentate liderului MISA au scos la iveală faptul că Gregorian Bivolaru obişnuia să întreţină relaţii sexuale cu elevele şcolii de yoga, la care ele consimţeau, în condiţiile în care li se inocula ideea că aceasta era o cale spre dezvoltare spirituală, iar inculpatul era perceput ca un lider sau maestru spiritual, în raport cu care cursanţii se aflau într-o relaţie de subordonare. În motivarea condamnării se mai arată un aspect omis până acum. Bivolaru le cerea femeilor care munceau pentru el ca fiicele acestora să fie "integrate în absolut" în cadrul MISA. De aceea, multe dintre mame au fost obligate să-i facă pe plac şefului şi să-şi arate devotamentul faţă de el. 

Le-a dus de mână la "maestru"

Una dintre ele, D.D., care o perioadă a avut statut de martor sub acoperire, a recunoscut cu greu că i-a adus ofrandă liderului MISA. Iniţial, dezvăluirea a fost făcută de o altă practicantă yoga, N.G., care a a arătat că a întreţinut relaţii sexuale cu "Grig” pentru a verifica ceea ce se spunea despre el, despre puterile sale paranormale şi despre performanţele sale sexuale. "Martora a afirmat că, după ştiinţa sa, şi alte cursante yoga întreţinuseră raporturi sexuale cu inculpatul, făcând referire la partea vătămată M. (fostă M.) A.A. şi sora ei, despre care a aflat din relatările mamei lor, martora D.D. Aceste aspecte au fost confirmate de martora D.D., care a arătat că ambele fiice ale sale (A.A. şi D.I.) au întreţinut relaţii sexuale cu inculpatul B., cu menţiunea că acesta dorea ca fetele cu care avea relaţii sexuale să fie virgine, iar el să fie cel care le iniţiază în viaţa sexuală", se arată în motivarea instanţei supreme care l-a condamnat pe Bivolaru la şase ani de detenţie. 

Mărturii cutremurătoare

Una dintre cele două victime ale lui Bivolaru se numeşte Agnes Arabale Marquez, tânăra care a fost păcălită de yoghinul absolut că o va lua de nevastă dacă va produce bani pentru MISA în Japonia. "Nu cred că va ajunge acolo unde îi este locul, la închisoare, probabil se ascunde prin vreun ashram sau aşa cum a făcut tot timpul, după fustele femeilor. Cred că s-a făcut dreptate prin această sentinţă, dar îmi pare rău că în continuare manipulează cursanţii cu informaţii false. Mama a fost destul de afectată la acel moment, aşa a fost să fie, bine că am reuşit să mă trezesc la 18 ani. Sora mea este cu mine şi a trecut cu bine peste şocul anilor MISA. Este un capitol încheiat şi chiar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Tot ce îmi doresc e ca cei rămaşi la curs să nu mai fie manipulaţi de un las care le foloseşte imaginea", a declarat în exclusivitate pentru Spynews.ro, Agnes Marques. Fosta iubită a lui Gregorian Bivolaru este stabilită acum în Portugalia, unde şi-a întemeiat o familie şi se bucură de viaţă alături soţ şi cei doi copii. Este fotomodel de succes iar în ultimii ani a cochetat cu muzica şi a reuşit să scoată pe piaţă mai multe piese în colaborare cu DJ renumiţi.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Din pornografia MISA! Yoghinele făceau concursuri de uro orgasm de dragul lui Bivolaru

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro