Omul de încredere al lui Gigi Becali s-a aliat cu duşmanul milionarului! Şi-a găsit naşul!

Unul dintre oamenii care ani buni a vegheat la liniştea lui Gigi Becali s-a aliat acum cu unul dintre cei mai teribili duşmani ai acestuia.
Stabilit de ani buni în Marea Britanie, Cătălin Zmărăndescu pare să-şi fi găsit echilibrul. Acesta deţine o sală de lupte şi urmează să se însoare din nou, cu Luiza. Naşul de căsătorie al celor doi va fi celebrul om de afaceri Nicu Gheară, nimeni altul decât unul dintre duşmanii declaraţi ai lui Gigi Becali, iar pregătirile sunt în toi, fiindcă până la marele eveniment a mai rămas doar o lună. Alegerea lui Zmărăndescu vine după ce, acum aproape zece ani, sportivul era unul dintre oamenii de bază ai patronului stelist, care îl ajutase chiar să-şi deschidă propria firmă de securitate, după care îi dăduse ca obiectiv paza la meciurile de acasă ale echipei Steaua. Cu toate acestea, după ce Zmărăndescu şi restul echipei de bodyguarzi au fost arestaţi fiindcă patronul i-a obligat să-i sechestreze pe hoţii care îi furaseră maşina, relaţiile dintre ei s-au stricat, iar Zmărăndescu a pierdut, dintr-o dată, totul. A pierdut firma de securitate, casa şi soţia, care i-a reproşat că ea nu poate sta în aceeaşi casă cu "un pucăriaş".
Aproape singur şi plin de datorii, Cătălin Zmărăndescu a plecat în Anglia, unde, cu toate că pusese mănuşile în cui, s-a apucat din nou de lupte pentru a putea să supravieţuiască. 
Acesta a reuşit, până la urmă, chiar să-şi deschidă propria sală de lupte şi să ducă o viaţă decentă. În plus, Zmărăndescu urmează să se şi însoare din nou, naş fiind Nicu Gheară. Ironia sorţii face ca Gheară să fie chiar unul dintre duşmanii declaraţi ai lui Gigi Becali. Gheară l-a acuzat în public pe Gigi Becali că ar fi plătit câte 10.000 de euro mai multor persoane, pentru a-i face rău. La întâlnire ar fi participat şi Zmărăndescu, care ar fi refuzat, însă, să participe la complot.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro