Omul de încredere al lui guru Bivolaru a băgat în comă un pensionar! Amănunte teribile dintr-un scandal care s-ar putea încheia cu zornăit de cătuşe

Omul de încredere pe care Gregorian Bivolaru îl avea în România este cercetat de poliţişti, după ce a fost implicat, recent, într-un incident grav, în urma căruia un bătrân a ajuns la spital.

Potrivit unor surse judiciare, Florin C. se afla de mai mulţi ani în vizorul anchetatorilor, dar nu pentru apartenenţa lui la Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), ci pentru unele recuperări de bani şi bătăi de stradă. Considerat unul dintre oamenii de mare încredere a lui Gregorian Bivolaru, bărbatul ar fi fost chiar unul dintre sponsorii organizaţiei de yoga, în condiţiile în care ar fi administratorul mai multor case de amanet din Capitală. Sursele citate au precizat, pentru Spynews.ro, că bărbatul ar fi fost implicat, recent, într-un conflict violent cu un pensionar, fost ofiţer de marină. Cei doi s-ar fi certat din cauza unui teren, despre care omul de încredere al lui Bivolaru consideră că i s-ar cuveni ca urmare a partajului după divorţul de fiica bătrânului. În urma unei discuţii în contradictoriu, Florin C. l-ar fi lovit cu capul în faţă pe omul trecut de 70 de ani, care s-a prăbuşit inconştient la pământ. În urma incidentului, victima a suferit şi un atac de cord, drept pentru care a fost internată de urgenţă la Spitalul Municipal. Bătrânul a făcut plângere la Secţia 4 Poliţie, unde a depus şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Anchetatorii au deschis un dosar pentru vătămare corporală, dar dacă legiştii vor stabili că atacul de cord a fost provocat de lovitură, atunci omul lui Bivolaru ar putea fi acuzat de tentativă de omor.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro