Oraşul accidentelor stupide! Un bărbat a sărit în aer cu wc-ul, iar altul şi-a dat singur foc la faţă

Oraşul Săveni, din judeţul Botoşani este renumit pentru cele mai bizare accidente © SomaxTV

Oraşul Săveni, din judeţul Botoşani este renumit pentru cele mai bizare accidente. După ce în urmă cu ceva timp un bărbat a sărit în aer cu wc-ul, un alt săvinean a ajuns să fie luat de salvare după un accident stupid. Bărbatului i-a explodat masca de oxigen în faţă din cauza unei ţigări, conform adevarul.ro.

În oraşul Săveni, accidentele stupide fac parte din ordinea zilei. În ultimele două luni, două întâmplâri comice au reuşit să îi şocheze pe medicii de la Spitalul Judeţean din Botoşani.

După primul accident, atunci când un bărbat în vârstă de 80 de ani, a sărit în aer la propriu cu wc-ul, deoarece a aruncat un muc de ţigară, iar din cauza gazelor acumulate în fosa septică  s-a produs o explozie. Astăzi, alt bărbat în vârstă de 60 de ani a reuşit să şocheze. Acesta urma un tratament de oxigenare a plămânilor, având insuficienţă respiratorie. Culmea, deşi avea căile respiratorii afectate, botoşăneanul a ales să îşi aprindă o ţigară. Această faptă a fost aproape fatală, iar masca de oxigen i-a explodat în faţă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

I.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro