Pâinea, covrigul sunt alimente care ne îmbolnăvesc! Specialiştii trag un semnal de alarmă cu privire la "mâncarea săracului"
Publicat pe 15.07.2015 la 11:55 Actualizat pe 15.07.2015 la 12:24
Cercetătorii au descoperit că cerealele de tipul grâului pot creşte nivelul colesterolului "rău" cu până la 60%. Colesterolul crescut este asociat cu bolile cardiace şi cele cardiovasculare, principalii ucigaşi ai secolului în care ne aflăm.
Cercetătorii au descoperit că cerealele de tipul grâului pot creşte nivelul colesterolului "rău" cu până la 60%. Colesterolul crescut este asociat cu bolile cardiace şi cele cardiovasculare, principalii ucigaşi ai secolului în care ne aflăm.
Iar ţara noastră stă prost la acest capitol, căci conform unui sondaj realizat nu demult a ieşit la iveală faptul că un român consumă 100 de kilograme de pâine pe an, aici regăsindu-se şi covrigii, cornurile, etc.
Experţii mai trag un semnal de alarmă şi spun că de fapt un covrig mâncat pe fugă nu ne hrăneşte, ci doar ne cauzează grave probleme de sănătate.
Iar motivele de îngrijorare nu se opresc aici. România ocupă locurile fruntaşe în Europa la bolile de inimă, la cele cerebrovasculare, la cancer şi chiar obezitate.
Sursă foto Observator
Citeşte şi
E.V