Până acum ai aruncat zeama de la murături? Aceasta e cea mai mare greșeală din viața ta!
Publicat pe 30.10.2016 la 17:20 Actualizat pe 30.10.2016 la 18:19
Murăturile sunt niște alimente consumate de mulți oameni în timpul mesei. Fie că este vorba de castraveți, gogoșari, gogonele sau alte legume, acestea ni se topesc în gură. Ce facem însă, cu zeama de la murături? Aceasta este extrem de benefică, deși foarte puțină lume știa.
Murăturile sunt niște alimente consumate de mulți oameni în timpul mesei. Fie că este vorba de castraveți, gogoșari, gogonele sau alte legume, acestea ni se topesc în gură. Ce facem însă, cu zeama de la murături? Aceasta este extrem de benefică, deși foarte puțină lume știa.
Cele mai multe persoane aruncă zeama de la murături, după ce aceastea sunt consumate. Ei bine, aceasta este cea mai mare greșeală. Acesta poate fi folosit în nenumărate moduri benefice.
În primul rând, zeama murăturilor reduce arsurile la stomac. Deși poate părea puțin ciudat, acest lichid accelerează secreția de substanțe antiacide din stomac.
Zeama de la murături te ajută să vindeci arsurile solare și durerile provocare de acestea datorită proprietăților de regenerare a pielii.
Aceasta ajută și la durerile în gât. Fă o gargară cu saramură și veți vedea ce efecte uimitoare are această substanță.
Relaxează mușchii. Dacă vă confruntați cu crampe musculare, zeama de la murături te va ajuta emorm, prin conținutul bogat de electroniți, cum ar fi sodiul și potasiul.
Cu zeamă de varză poți curăța vesela din cupru. Dacă acel cupru a început să aibă un aspect neplăcut, acest lichid este foarte bun pentru ca vasele să fie ca noi și le va oferi un luciu datorat reacției de oxidare.
S.O.