Părintele Calistrat Chifan, noi afirmaţii uluitoare: "Una este să te trimită DRACU la biserică şi alta să te aducă îngerul păzitor!"

Părintele Calistrat © Facebook

Părintele Calistrat Chifan a vorbit despre superstiţii, vrăjitorie şi importanţa pe care oamenii o dau acestor persoane, în una dintre predicile sale publicate pe pagina de socializare.  În cele relatate în cuvânt, părintele a precizat că  adevărata vrăjitorie este "arta" demonologiei.

Potrivit duhovnicului, "astăzi nu avem vrăjitoare, ci nişte amatoare. Şi diavolul, spune părintele, a plecat de la vrăjitoare, pentru ca nici incantaţii şi ritualuri nu ştiu să facă. El a mai specificat că vrăjitoria a prins bine, deoarece vrăjitoarele au fler de afaceriste".

Ca răspuns la ideile oamenilor, conform cărora şi vrăjitoarele te trimit la biserică, părintele Calistrat a subliniat că este una să te trimită dracu la biserică şi alta să te aducă îngerul păzitor!

Părintele Calistrat Chifan este un duhovnic extrem de cunosc în România. Predicile postate de ucenicii acestuia, pe pagina oficială, adună la fiecare postare sute de like-uri şi share-uri.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro