VIDEO / ATENŢIE! Ce înseamnă când îţi cad icoanele de pe perete?

captura Antena Stars

E marţi şi e 13 - o zi care are de două ori mai mult ghinion. Părintele Casian a despicat firul în 4 şi a lămurit o parte dintre superstiţiile obişnuite la români. Cea care te va înspăimânta cu adevărat e cea cu icoanele care cad de pe pereţi.

Marţi, 13 - e ziua care ne dă fiori tuturor, fiind cunoscută drept ziua în care ghinionul este la ofertă!

Invitat în platoul emisiunii "Star Matinal", părintele Casian a vorbit despre cele mai comune superstiţii în rândul românilor.

Acesta a atras atenţia asupra faptului că nu numerele ne influenţează viaţa, ci felul în care gândim.

"Este păcat să fim superstiţios, pentru că Biblia spune că Dumnezeu a făcut 7 zile şi că toate sunt bune. Dacă e să ne uităm la numere, toate sunt pozitive. 3, 7, 8 - toate sunt numere pozitive. Sunt 7 taine. Toate numerele sunt pozitive şi bune. Dacă noi facem în acea zi lucruri negative şi păcătoase, atunci ziua va fi proastă. Odată ce crezi în magie, vrăjitorie - intri în zona de influenţă şi te influenţează negativ. Dacă tu crezi pozitiv, îţi faci cruce, îţi faci rugăciune - atunci nu contează că trece pisica neagră prin faţă. Ca să te simţi protejat, faci o rugăciune şi pleci la drum.", a declarat părintele Casian la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Iată o parte dintre interpretările făcute de părintele Casian:


1. 7 ani de ghinion dacă spargi oglinda?

"Nu, nu e bine să spargi oglinda, pentru că faci mizerie. E mai greu să construieşti după ce spargi, strici"

2. Pisica neagră - semn rău?

Pisicile, în psihologie, la oamenii bolnavi, ele vin şi se aşează acolo unde simte durerea, energia negativă. Culorile tot de Dumnezeu sunt lăsate. Contează culoarea sufletului, nu a animalului. Şi animalele sunt lăsate tot de Dumnezeu.

3. Ce înseamnă când cade icoana de pe perete?

Nu e bine să cadă icoana de pe perete. Sunt energii negative, diavoli, care dau icoanele jos de pe pereţi. Trebuie făcută o sfeştanie.

Citeşte şi:

Superstiţii şi tradiţii de Sfinţii Mihail şi Gavriil! De ce trebuie să te fereşti 

Sfânta Marie Mare: Tradiţii şi superstiţii! Ce trebuie să faci ca să îţi meargă bine

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro