Patronii Clubului Colectiv, implicaţi într-un nou scandal! Nu mai au cale de scăpare

+2 click pentru
galerie

Indivizii care au pe conştiinţă sufletele nevinovate care au pierit în nenorocirea din Colectiv au ajuns în centrul unui nou scandal.

Patronii SC Colectiv Club SRL au fost acuzaţi de reprezentanţii unei firme care distribuie băuturi alcoolice că au tras ţeapă cu toată marfa pe care o aveau în depozit în seara fatidică. Compania a solicitat ca administratorii Clubului Colectiv să achite urgent o datorie de peste 7.000 de lei, iar instanţa i-a dat câştig de cauză încă de la primul termen. "Admite cererea de valoare redusă formulată de reclamanta S.C. BERE BAUTURI BUCURESTI S.A., în contradictoriu cu pârâta S.C. COLECTIV CLUB S.R.L. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 7.212,41 reprezentând contravaloare mărfuri livrate. Obligă pârâta la plata dobânzii legale calculate asupra debitului principal, de la scadenţă şi până la plata efectivă. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, respectiv taxă judiciară de timbru. Executorie. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare", au decis magistraţii.

Ce s-a întâmplat pe 30 octombrie 2015 la Colectiv
Pe 30 octombrie 2015, formația rock Goodbye to Gravity își lansa cel de-a doilea album, ”Mantras of War”, printr-un concert în clubul Colectiv. În urma incendiului și-au pierdut viața patru dintre cei cinci membri ai trupei, alături de jurnaliști și fani. În afara celor 64 de tineri decedați, peste 160 de oameni au fost răniți.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook oficială: Spynews.ro! Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro