Pentru asta s-a pregătit luni de zile! Vezi cu cine împarte Cristi Borcea celula de la Poarta Albă!

Ziua de 4 martie 2014 va rămâne adânc întipărită în memoria lui Cristi Borcea, a familiei lui şi a colegilor săi, întemniţaţi în acelaşi dosar cu el, „Dosarul transferurilor”. Însă ziua de 4 amrtie 2014, nu l-a luat prin surprindere şi nu l-a prins nepregătit. Se pare că fostul acţionar dinamovist a anticipat condamnarea şi şi-a aranjat ploile înainte de a ajunge în spatele gratiilor. 

Simţind că li se înfundă şi să procesul nu mai merge în sensul pe care şi l-ar fi dorit ei, fraţii Becali şi Cristi Borcea au pus la cale planul dezvăluit în exclusivitate de spynews.ro cu o zi înainte de arestare: şi-au făcut mutaţie de domiciliu la Constanţa, pentru a fi încarceraţi la Penitenciarul Poarta Alba, unde detenţia li se părea mai uşoară. 

Aşa s-a şi întâmplat. În ziua în care magistraţii au pronunţat sentinţa, cei trei au plecat către litoral şi după câteva ultime ore de libertate s-au predat la IPJ Constanţa, de unde au fost conduşi, aşa cum plănuiseră, la Poarta Albă. 

Iar planul lor, se pare, a vizat inclusiv... acomodarea în celule. Surse din zona penitenciarului ne-au dezvăluit faptul că, dintre toţi deţinuţii de la Poarta Albă, Borcea ar împărţi celula cu amicul său, Giovani Becali. Giovani şi nu Victor, deoarece Borcea şi Giovani Becali au primit aceleaşi condamnări în „Dosarul Transferurilor”, şase ani şi patru luni, în timp ce Victor a luat doar patru ani şi opt luni.

S.I.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro