Pericol în Capitală! Un bărbat pipăie femei în autobuz, sub privirile tuturor!

Alertă maximă în Bucureşti. Un bărbat trecut de prima tinereţe a reuşit să bage în sperieţi călătorii unui autobuz, agresând fizic reprezentantele sexului frumos.

"Acest individ se ia de fete tinere din mijlocul de transport şi le agresează fizic. Le pune mâna în zonele intime şi vorbeşte urât. Daţi mai departe să-l vadă o ţară întreagă. El umblă prin Bucureşti", este mesajul disperat al unei tinere din Capitală care trage un semnal de alarmă după ce ar fi fost agresată de bărbat în misterios în autobuzul 381.

"Acest bărbat, timp de două staţii de autobuz îmi făcea fel şi fel de semne. L-am tot ignorat, iar când să cobor din autobuz el stătea pe scaun. Dintr-o dată ajuns lângă mine şi a început să îmi pună mâna pe fund. I-am dat o palmă să mă pomenească", a scris tânăra, şocată. Ataşat mesajelor care au făcut rapid înconjurul internetului, femeia a postat şi o serie de fotografii pentru ca bărbatul să fie uşor de depistat. Se pare că în momentul în care este luat la rost bătrânul se justifică spunând că e bolnav de inimă.

Pe urmele bărbatului care înţepa femei în tramvaiul 41

La fel ca în cazul bărbatului misterios din autobuz,  prietenul unei tinere a tras un semnal de alarmă pe internet pentru a fi recunoscut un individ care înţepa femei în tramvai, în anul 2012. Bărbatul în vârstă de 38 e ani a fost depistat imediat şi astfel s-a descoperit că înţepase şase femei de-a lungul timpului. În scurt timp, Cătălin Nistor, cunoscut drept bărbatul care înţepa femei în tramvaiul 41, a fost condamnat la un an şi 10 luni cu suspendare.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro