Pericolele din conservă! Ce se întâmplă cu corpul tău, atunci când mănânci pate de post
Publicat pe 13.03.2018 la 15:58 Actualizat pe 13.03.2018 la 16:15
În plină perioadă de post, românii iau cu atac rafturile cu pateuri de vegetale, care merg de minune cu măsline sau ardei. Chiar dacă sunt delicioase, sunt extraordinar de nocive, se arată într-un nou studiu efectuat de Asociația pentru Protecția Consumatorilor.
În plină perioadă de post, românii iau cu atac rafturile cu pateuri de vegetale, care merg de minune cu măsline sau ardei. Chiar dacă sunt delicioase, sunt extraordinar de nocive, se arată într-un nou studiu efectuat de Asociația pentru Protecția Consumatorilor.
Deși un pate de calitate ar trebui să fie bogat în proteine și fibre, pateul de post bubuie cu E-uri și sare, care sunt adevărate dezastre pentru organism.
E-urile găsite în pateul vegetal pot duce la reacții neplăcute în corp, precum diaree, stare de greață, hiperactivitate, astm, alergii, rinite. Și mai grav, pot duce la afecțiuni foarte serioase, precum afecțiuni cardiovasculare, dereglări hormonale, boli intestinale, boli și chiar cancer.