Piept de pui cu legume gătit în folie de aluminiu. Nu îngraşă şi e savuros!
Publicat pe 30.04.2017 la 23:59 Actualizat pe 11.05.2017 la 16:22
Dacă ai poftă de carne de pui la grătar, dar te-ai săturat de reţetele clasice, cu siguranţă trebuie să încerci acest preparat. Piept de pui cu legumne gătit în folie de aluminiu, pe grătar, este reţeta perfectă, dietetică şi uor de preparat.
Dacă ai poftă de carne de pui la grătar, dar te-ai săturat de reţetele clasice, cu siguranţă trebuie să încerci acest preparat. Piept de pui cu legumne gătit în folie de aluminiu, pe grătar, este reţeta perfectă, dietetică şi uor de preparat.
INGREDIENTE:
- 8 folii de aluminiu;
- 8 piepţi de pui, fără piele şi os;
- 1/2 cană de sos BBQ;
- Un dovlecel, tăiat în rondele;
- Un ardei gras, tăiat în în felii subţiri;
- Opt fire de sparanghel;
- ulei de măsline;
- Sare şi piper.
În primă fază, se asezonează cu sare şi piper fiecare piept de pui. Apoi, se aşează carnea de pui pe folia de aluminiu şi se adaugă două linguri de sos şi legumele, iar peste toate acestea se toarnă o lingură de ulei de măsline. Înfăşuraţi bine folia de aluminiu, în aşa fel încât să fie bine sigilată. Apoi, se aşează pe grătar şi se găteşte timp de aproximativ 30 de minute.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.