Piept de pui la grill cu salsa de căpşuni şi avocado
Publicat pe 22.07.2017 la 09:59 Actualizat pe 22.07.2017 la 10:22
Pieptul de pui servit alături de salsa de căpşuni şi avocado este preparatul perfect pentru o cină inedită. Are un gust dumnezeiesc de bun şi este uşor de pregătit. Acest preparat te ajută să îţi păstrezi silueta de invidiat.
Pieptul de pui servit alături de salsa de căpşuni şi avocado este preparatul perfect pentru o cină inedită. Are un gust dumnezeiesc de bun şi este uşor de pregătit. Acest preparat te ajută să îţşi păstrezi silueta de invidiat.
INGREDIENTE:
- 1/4 ceşcă de sare kosher;
- 4 pahare de apă;
- 4 piepţi de pui
- O cană de cpşuni, tăiate în cuburi;
- 1/4 cană de frunze de busuioc;
- 1/2 cană de ceapă, tăiată în cuburi;
- Un avocado;
- O linguriţă de oţet balsamic;
Mod de preparare:
Se amestecă sarea kosher cu 1/4 pahar de apă caldă într-un castron. Se adaugă pieptul de pui şi se lasă la macerat timp de aproximativ 15 minute. Între timp se amestecă busuiocul cu căpşunile şi avocado. Se asesezonează cu sare şi piper după gust.
Se preîmcălzeşte grătarul la o temperatură de 200 de grade. Grilaţi pepţii de pui timp de 18-20 de minute. După ce carnea este făcută se lasă deoparte timpă de aproximativ cinci minute. Se serveşte alături de salsa de avocato şi căpşuni.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.