Plăcintă cu dovlecei şi ricotta
Publicat pe 29.07.2017 la 09:59 Actualizat pe 29.07.2017 la 10:22
Dacă vrei să îi surpinzi pe cei dragi cu un preparat delicios această reţetă este soluţia perfectă pentru o cină în familie. Plăcinta de dovlecei cu ricotta, un preparat plin de savoare şi uşor de gătit.
Dacă vrei să îi surpinzi pe cei dragi cu un preparat delicios această reţetă este soluţia perfectă pentru o cină în familie. Plăcinta de dovlecei cu ricotta, un preparat plin de savoare şi uşor de gătit.
INGREDIENTE:
- Doi dovlecei;
- O ceapă, tocată;
- 400 de grame de ricotta;
- Trei ouă;
- O ceaşcă de mozzarella;
- O lingură de ulei de măsline;
- 1/2 linguriţă de busuioc uscat;
- 1/2 linguriţă de oregano uscat;
- piper negru;
Mod de preparare:
Se călesc dovleceii la temperatură scăzută pănă ce aceştia se înmoaie. Se adaugă cubuleţele de ceapă şi se găteşte timp de aproximativ 10 minute. După care se pun condimentele. Se bat bine ouăle şi se adaugă împreună cu mozzarela şi ricotta peste amestecul de dovlecei. Tapetaţi cu ajutorul unui spray de gătit o tavă de copt şi apoi adăugaţi amestecul obţinut. Gătiţi aproximativ 30 de minute . Se serveşte imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.