Poliţistul bătut de un interlop a murit la spital. Agresorul riscă 25 de ani de închisoare

Un poliţist local din Mehedinţi a ajuns la Spitalul Judeţean din Craiova în comă, după ce a fost bătut în timpul unei misiuni, iar acum, bărbatul în vârstă de 57 de ani, s-a stins din viaţă, noaptea trecută, informează Adevărul.

 Poliţistul Constantin Barbu a încercat să aplaneze un conflict izbucnit în stradă, însă a fost lovit cu putere de unul dintre indivizi. A căzut şi s-a lovit la cap, iar din cauza complicaţilor a decedat azi-nopate la Spitalul Judeţean din Craiova.

Conform sursei citate, bărbatul care l-a lovit pe poliţist a fost arestat şi pus sub acuzare. El riscă să îşi petreacă următorii 25 de ani în spatele gratiilor.

Incidentul cumplit, în care poliţistul a fost rănit, a avut loc pe 2 Februarie, pe o stradă din Drobeta Turnu Severin. Atunci, mai mulţi indivizi făceau scandal, fapt pentru care cineva a sunat la 112. Un echipaj de la poliţia locală a ajuns imediat în zona. Unul dintre agenţi a alergat după câţiva scandalagii, care au luat-o la fugă atunci când au văzut maşină poliţiei Agentul Constantin Barbu a rams singur cu patru dintre indivizi. Unul dintre ei l-a lovit în zona capului, iar poliţistul s-a prăbuşit la pământ. Agresorii au fost imediat identificaţi, iar cel care l-a lovit pe poliţist a fost pus sub acuzare.

Constantin Barbu lucra în Poliţie de 14 ani, iar miercuri după-amiază, a fost operat la Clinica de Neurochirugie a Spitalului Judeţean de Urgenţe din Craiova, medicii fiind, atunci,  optimişti în ceea ce priveşte evoluţia stării sale de sănătate. Seara trecută, însă, starea lui de sănătate s-a înrăutăţit, iar la scurt timp bărbatul a decedat

Citeste si:

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro