VIDEO / "Poliţistul pedofil" a mai atacat o copilă, în urmă cu nouă ani, în scara unui bloc. "S-a şters pe mine"

O nouă victimă a poliţistului pedofil © Antena 3

Un nou caz în care "poliţistul pedofil" este în centrul atenţiei o aduce în prim plan pe o tânără care povesteşte că i-a fost victimă în urmă cu nouă ani.

Abia acum, când bărbatul a ajuns în atenţia poliţiei, tânăra şi-a dat seama că el este bărbatul care i-a traumatizat viaţa. Totul s-a întâmplat în urmă cu nouă ani, atunci când tânăra de acum era un copil. Ea se întorcea de la şcoală, atunci când a fost victima "poliţistului pedofil".

"Era zi, eu mă întorceam de la şcoală, am intrat în bloc şi un individ a intrat după mine.
L-am salutat, bineînţeles, eu fiind un copil mic şi având respect faţă de alte persoane, şi în scara blocului, atâta timp cât aşteptam liftul, dânsul s-a ***, scuzaţi-mi expresia, în faţa mea, s-a şters pe mine. Eu am început să plâng. Probabil, dânsul s-a speriat, auzind o uşă şi a plecat. Ştiu doar că avea un fes şi o geacă pe el, fiind octombrie, noiembrie afară. 
Probabil, cred că ar fi urcat cu mine în lift dacă nu se auzea uşa.

Am fost acasă, am povestit, am fost imediat la Poliţie. Am declarat tot, am făcut, de asemenea, şi un portret robot. A fost un coşmar pentru mine. Cel puţin, în primele zile, în primele săptămâni, în primii ani. Dar după, cu ajutorul familiei, cu ajutorul prietenilor, cu ajutorul colegilor, am reuşit să trec peste. Mi-era frică să ies singură pe stradă. Eram mică, ieşeam doar însoţită. Nu am putut să ies singură, a fost greu. M-am maturizat mai repede decât era cazul. Nu cred că 13-14 ani, era momentul să mă maturizez aşa brusc", a spus tânăra la Acces Direct.

Mai mult, tânăra spune că a aflat de la televizor despre poliţistul acuzat de agresiuni sexuale, dar şi că el este cel care a atacat-o acum 9 ani.

Fata a mai povestit că a fost chemată la Poliţie doar în primul an, după care s-ar cam fi pus praful pe dosarul ei. Ba chiar, niciun anchetator nu ar mai fi luat legătura cu ea.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro