Pomenire la patruzeci de zile de la decesul Regelui Mihai. Ce a transmis Familia Regală celor care vor să participe la slujbă

Parastas de patruzeci de zile pentru Regele Mihai © Hepta

Familia Regală participă, sâmbătă la ora 12.00, la slujba parastasului de patruzeci de zile de la trecerea în neființă a Regelui Mihai, potrivit anunțului făcut de româniaregală.ro.

Slujba va avea loc în Vechea Catedrală Episcopală şi Regală de la Mănăstirea Curtea de Argeş.

După slujbă, un sobor de preoți de la Mănăstirea Curtea de Argeș și din eparhie, în frunte cu starețul mănăstirii, părintele Caliopie, vor merge la mormântul Regelui Mihai pentru a rosti o rugăciune în pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale şi Regale, precizează sursa citată.

Mai multe maici de la Mănăstirea Pasărea şi de la Mănăstirea Ţigăneşti vor lua parte la slujbă.

De asemenea, Familia Regală a anunțat că toți cei care vor să vină la slujbă sunt bineveniți. La rugăciunea de la mormânt, din pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale şi Regale, va avea acces doar Familia Regală.

Regele Mihai a încetat din viață pe 5 decembrie și a fost condus pe ultim drum pe 16 decembrie, fiind înmormântat în Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală din Curtea de Argeș.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro