POVESTE CUTREMURĂTOARE. Un bărbat bolnav a fost de acord să-şi doneze corpul pentru prelevarea de organe. Pe acest caz s-a făcut un documentar. Fata lui a luat o decizie ŞOCANTĂ!

Mike Bowyer, un bătrân bolnav din Marea Britanie, a luat o decizie cutremurătoare înainte să moară: a decis să-şi lase corpul aflat pe ultima sută de metri de viaţă pe mâna specialiştilor pentru prelevarea de organe.

Nu acesta este şocul, ci faptul că a acceptat ca pe intervenţiile asupra corpului său să se facă şi un documentar, anunţă "The Mirror".

Bătrânul născut în nordul Ţării Galilor a motivat că numai aşa simte că "are control asupra ultimelor momente din viaţă". El a realizat că putea deveni o "legumă" şi a vrut să ia o ultimă decizie înainte ca aşa ceva să se întâmple. Mike Bowyer a murit în septmebrie 2014. Filmul documentar a fost terminat acum.

Mike Bowyer avea 77 de ani, suferea de cancer şi era cardiac. După ultima internare cauzată de o problemă, o leucemie în urma căreia doctorii i-au prezis maximum 12 săptămâni de trăit, bărbatul a decis să-şi doneze corpul în scop ştiinţific.

Fata lui cea mare, Ann Sadler, în vârstă de 56 de ani, a anunţat că se va uita la acest documentar ştiinţific, deşi va vedea practic ultimele clipe din viaţa tatălui ei. "Tatăl meu a vrut ca moartea lui să însemne ceva. O să mă uit la documentar, dar nu ştiu când. Nu ştiu cât voi rezista", a spus Ann Sadler.

SURSA FOTO: A1.ro

CITEŞTE ŞI:

spynews-a-aflat-la-cine-au-ajuns-organele-recoltate-de-la-tanara-din-alexandria-violata-batuta-si-abandonata-pe-camp


spynews.ro/monden/declaratia-socanta-a-lui-silviu-prigoana-vreau-sa-imi-donez-organele-68629.html

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro