FOTO / POVESTEA CUTREMURĂTOARE a jurnalistei Teodorei Maftei, una dintre victimile tragediei din Colectiv! A suferit trei operaţii pe creier!

Sursa Foto Facebook

Teodora Maftei, Teo aşa cum îi spun prietenii, este o “puştoaică” de 32 de ani, pusă mereu pe poante şi, de obicei, cu un zâmbet larg pe faţă. În ciuda aparenţelor, Teo a fost operată de 7 ori. De trei ori pe creier.

În urmă cu un an, Teodora a dat un interviu pentru site-ul perfecte.ro unde a povestit despre traumele în care au trecut. Se pare că, ghinioanele nu au încetat să apară pentru acest spirit vesel şi plin de viaţă.

După prima operaţie, când s-a trezit din anestezie, a crezut că a murit.“Când m-am trezit, primul lucru pe care l-am văzut a fost icoană cu Maică Domnului. Mi-am zis: “La naiba, am murit!” Am înţeles că, până să mă trezesc de-a binelea, dădusem un recital de în jurături în engleză”
, îşi aminteşte Teo, conform Perfecte.ro

O viaţă plină de restricţii

Din cauza problemelor medicale, Teodora trebuie să se abţină de la o mulţime de lucruri. „ Nu am voie alcool, nu am voie să fumez, să consum cafea, să fac efort, să răcesc, să stau la soare, să merg în club. Şi nu am voie să mă enervez sau să plâng, dar îţi imaginezi că nu-mi iese mereu treaba asta. Aaaa, şi aşa, că între fete, nu pot să merg pe tocuri şi nu e indicat să ţin cură de slăbire, dar nici să mă îngraş nu trebuie. Dar, la urmă urmei, toate astea pot fi mofturi”, face haz de necaz Teo.

Sindromul care i-a dat viaţă peste cap lui Teo se numeşte „chist arahnoidian de fosă posterioară”, adică o acumulare de lichid aflată pe creierul mic, înspre ceafă. Cel mai grav este că nu poate fi eliminat şi este asociat cu hipertensiunea intracraniană. Din cauza asta a avut şi o tromboză venoasă, adică i s-au spart două vene pe creier, a făcut o criză de epilepsie şi a ajuns inconştienţă în toiul nopţii la spital.

Are un furtun de la chist până în stomac

Pentru a reduce riscul de hidrocefalie, adică acumulare în exces de lichid cefalorahidian, care poate provoca “înecarea” creierului, i-a fost pus un furtun de la chist până în stomac, care să dreneze surplusul de lichid.

Diagnosticul i-a fost pus în 2005. Avea dureri de cap îngrozitoare, insomnii, tulburări de memorie, ameţeli, probleme cu echilibrul, nu se mai putea concentra. „Mă durea capul 24 de ore din 24, iar noaptea făceam ture prin camera strângând din dinţi şi vorbind singură”, îşi aminteşte Teo.

În acest moment, Teodora se zbate între viaţă şi moarte, într-un spital de Capitală, iar rudele şi prietenii speră ca aceasta să primească, din nou, o nouă şansă la viaţă.

T.S

Citeşte şi:

VEDEŢI AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE INCENDIUL DIN CLUBUL COLECTIV

Lista supravieţuitorilor INCENDIULUI din clubul din Capitală! Cine sunt cei care au ajuns la spitale cu bine?

Toată lumea se distra, înainte ca totul să ia foc! Imaginea din timpul concertului din clubul bucureştean

GREU DE PRIVIT! Imaginile groazei din interiorul clubului incendiat

Numărul victimelor creşte de la minut la minut după explozia din club! Autorităţile au nevoie de donatori de sânge

TERIFIANT! Ultima fotografie înainte de incendiul din clubul Colectiv!

Klaus Iohannis, îndurerat de tragedia produsă în clubul din Capitală: "Este un moment foarte trist pentru noi toți, pentru națiunea noastră și pentru mine personal!"

Declaraţiile martorului care a sunat la 112! Cum a luat foc clubul Colectiv atât de repede?

VIDEO / Declaraţiile terifiante ale lui Raed Arafat despre explozia din Club: "Sunt 26 de morţi şi peste 80 de de răniţi, iar numărul lor este în creştere!"

IMAGINI HALUCINANTE! Cum se desfăşura un spectacol în clubul Colectiv?

Detalii cutremurătoare despre explozia din Clubul din Capitală! Numărul morţilor este în creştere

VIDEO / ULTIMĂ ORĂ! A luat FOC un club din CAPITALĂ! Zeci de oameni sunt resuscitaţi pe stradă
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro