VIDEO / Povestea impresionantă a Sarei! Vera şi Constantin Măgureanu au botezat-o pe fata de 14 ani: "M-a emoţionat ca niciun altul"

captura Antena 1

Sara, fata tratată ca un scalv de propria mamă, a fost, luni, creştinată de Vera şi Constantin Măgureanu. Fata de 14 ani a primit taina Sfintei Împărtăşanii şi a fost pentru prima dată cu adevărat fericită.

Sara, fata crescută într-un şopron de lângă un cimitri şi tratată ca un sclav de familie, a avut parte de cea mai fericită zi din viaţa ei. Fetiţa de 14 ani a fost botezată la vârsta de 14 ani.

Adolescenta a primit şi un nume de botez. Aceasta a ales să poarte numele naşei ei de botez şi să se numească Andreea.

"M-a emoţionat până la lacrimi. Să-i ajute Dumnezeu! Să de Dumnezeu să fie sănătoasă. Pe mine mă cheamă Vera Andreea şi ea a ales să se numească Andreea. Îi doresc mamei în primul rând să aibă grijă de acest copil minunat. De azi înainte, ea este în mâinile lui Dumnezeu care o va duce pe drumul cel bun şi o va ajuta. Mă simt ca un fulg. Plutesc. Atât de tare m-a emoţionat acest botez. Am mai botezat. Am 32 de finuţi, dar acest botez m-a emoţionat ca niciunul altul", a declarat Vera Ungureanu, naşa Sarei, la "Acces direct", de la Antena 1.

Citeşte şi:

A auzit că intră în platoul "Acces direct" şi s-a panicat! Simona Gherghe a încercat s-o liniştească: "Aici nu e despre bătaie". Ce a urmat

VIDEO / Moment neaşteptat pentru Simona Gherghe, în emisiune. A făcut ochii mari şi a întrebat "Suntem rude?"

Simona Gherghe, vedetă internațională. Emisiunea ”Acces direct” a făcut senzație peste hotare

VIDEO / Şoc după şoc pentru Simona Gherghe! După ce Corneliei Catangăi i s-a făcut rău în direct, ce a auzit a făcut-o să răbufnească: "Cum poţi să spui aşa ceva?"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro