Povestea unei românce de doar 19 ani a ajuns în toată presa internaţională. Este acuzată că şi-a vândut copilul! Ce a ieşit la iveală este strigător la cer

Foto simbol: Hepta

Povestea unei românce de doar 19 ani ţine primele pagini ale presei din străinătate. Tânăra este acuzată că şi-a vândut copilul unui cuplu din Marea Britanie pentru 11.000 de lire.

Femeia neagă acuzaţiile care i s-au adus şi spune că ea doar a vrut să-şi apere copilul de violenţele bărbatului. "Nu am vrut să trăiască în preajma tatălui său pentru că are un comportament violent. Când eram însărcinată m-a ameninţat cu un cuţit. Este dependent de droguri. Cum să îmi vând copilul când îl iubesc? O să îmi protejez pruncul şi o să-l caut. Sper să se termine cât mai repede acest coşmar", a declarat românca pentru Dailymail.co.uk . Vezi aici mai multe imagini.

În urma numeroaselor acuzaţii care i-au fost aduse, românca recunoaşte că singura greşeală pe care a făcut-o a fost faptul că a falsificat un certificat de naştere şi şi-a înregistrat fiul pe numele unui prieten de origine spaniolă. Ea spune că a făcut asta pentru că nu îşi dorea ca tatăl adevărat să aibă vreun drept asupra copilului ei.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

VIDEO/ Tânăra care a murit de 36 de ori într-un an! Povestea vieţii ei o să te impresioneze

VIDEO A MURIT, însă i-a lăsat tatălui un mesaj care A EMOŢIONAT o lume! Ţi se va face pielea de găină când îl vei vedea


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro