Pozează în afacerist prosper, însă n-are bani nici ca să-şi achite facturile

Un personaj extrem de cunoscut, care participă la petreceri extravagante, se distrează prin cluburi de fiţe şi petrece vacanţe exotice, n-are bani să-şi achite facturile.
Titus Steel duce o viaţă de huzur, însă are arici la buzunare atunci când vine vorba de datorii. În timp ce postează pe site-urile de socializare poze din vacanţe exotice şi din cluburile de fiţe din Capitală, actorul porno este "fugărit" de creditori. Unii dintre ei l-au dat şi în judecată, fie pentru că nu şi-a plătit întreţinerea sau chiria, fie pentru că a "uitat" să achite factura la telefon.

"Încuviinţează executarea silită în toate formele prevăzute de lege, simultan sau succesiv, pentru suma de 8.295, 81 lei, reprezentând debit, în baza titlului executoriu reprezentat de biletul la ordin nr. RZBR3AB 0385403, şi pentru suma de 8.348 lei, reprezentând debit, în baza titlului executoriu reprezentat de biletul la ordin nr. RZBR3AB 0385402, creanţă ce se va actualiza până la achitarea integrală a debitului, plus cheltuielile de executare. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu", au decis magistraţii, în cazul unui dintre creditori.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro