Maria Ghiorghiu, premoniție devenită realitate! Cel puțin 64 de morți, în incendiu: „Un nou Colectiv s-a adeverit crunt!”

+5 click pentru
galerie

Maria Ghiorghiu, premoniție adeverită. © Arhivă

În urmă câteva zile, Maria Ghiorghiu a scris despre o tragedia care va urma și care se va asemăna cu dezastrul de la Colectiv.

Acest lucru s-a întâmplat cu puțin timp înainte ca devastatorul incendiu la un mall din Rusia să ucidă aproape 60 de oameni.

Maria Ghiorghiu postase pe blogul său un avertisment înfiorător, în care împărtășise o premoniție legată de un incendiu catastrofal soldat cu victime. Ieri noapte, un mall din Rusia a fost cuprins de flăcări, iar această tragedie a dus la curmarea a 53 de vieți.

„Cu lacrimi și cu durere în suflet scriu aceste rânduri. Au murit oameni nevinovați, au murit copilași care poate abia așteptau să le cumpere părinții sau bunicii lor o jucărie sau ceva dulce. Este cumplit de dureros,” a scris, astăzi, Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu este o clarvăzătoare care a devenit celebră în urma premonițiilor sale, printre care se numără și incendiul de la Clubul Colectiv.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro